Innerwise

Innerwise este o metodă modernă a medicinii energetice a secolului 21!

Imaginează-ți că prin puterea ta de conștientizare, de analiză și înțelegere a arhitecturii energetice a Matrix-ului vieții, ai puterea să identifici și să înlături cauzele care ți-au determinat îmbolnăvirile, stările emoționale și mentale negative, blocajele și conflictele în viață! Nu este numai o iluzie, este realitate!

Tu hotărăști și materializezi, fiind co-creatorul vieții tale.

Innerwise ca metodă a medicinei energetice este cunoscută și folosită deja în 11 țări și patru continente ale lumii de către 65 mentori care predau cursuri și nenumărați terapeuți și persoane private.

A fost dezvoltată de medicul și filozoful german Uwe Albrecht în ultimii 25 de ani, pentru a fi aplicată cu ușurintă de fiecare dintre noi!

Pentru că noi, oamenii, ca forme materializate de energie cu posibilități enorme de conștientizare, ne putem trata singuri cu ajutorul frecvențelor, fiind responsabili pentru sănătatea și fericirea proprie.

Și nu numai oamenii, ci și animalele sau sistemele (firme, concerne…) pot fi privite ca ființe care au nevoie de vindecare și de clarificarea câmpului lor energetic.

Innerwise, în traducere însemnă înțelepciune interioară. Poți să o percepi ca pe un câmp energetic al vibrațiilor înalte, care susține dezvoltarea personală și poate aduce vindecare, armonie și stabilitate în concordanță cu izvorul creației și cu legile Matrix-ului vieții.

Puneți următoarele întrebări și reflectează asupra lor:

Cât te simți de fericit și împlinit în viața ta?

Te simți liber și ușor? Ai recunoscut și trăiești sensul existentei tale?

Cine ești TU? Adânc, autentic, pur. Fără să te identifici cu școlile pe care le-ai urmat, cu familia, cu ceea ce faci ca meserie. Pur și simplu TU?

Ideea de bază este că totul se află în noi, trebuie numai să ne reamintim. Recunoscând blocajele si cauzele care le-au determinat, le putem înlătura prin reactivarea calităților și resurselor proprii, deblocând astfel fluxul energetic.

Viața înseamnă mișcare, schimbare, dar și a da drumul, a elibera, a nu rămâne fixat pe momente, idei, sentimente, persoane. O curgere permanentă.

Ca ființă umană, ți-a fost dată inteligența celulară (a corpului), cea mentală, inspirația, intuiția și inteligența inimii. Fiind conectat cu sursa divină, ai acces la energia sufletului manifestată în vitalitate, creativitate, energie structivă și energia iubirii, trăind autarc si în libertate.

Te poți percepe în această complexitate?

Pentru a primi răspunsuri la aceste întrebări poți folosi Innerwise.

Tehnicile, instrumentele, principiile acestei metode pot fi aplicate indiferent de ceea ce ai învățat sau studiat până acum.

Pentru a te simți liber, mulțumit, dornic de a trăi și a savura viața!

Ce posibilități ai de a afla mai multe despre această metodă minunată a medicii energetice ?

https://www.innerwise.me/RO

Romania

Grupa pe Facebook Innerwise Academy Romania

Publicat de ancahajdu

Sunt o femeie veselă, activă, care iubește muzica, culorile, natura, animalele și interacțiunea sinceră, caldă cu oamenii. Descoperindu-mă, redefinindu-mă din esența profundă a ființei mele și valorificând experiențele a cincizeci de ani de viață, însoțesc și alți oameni în procesele lor de dezvoltare personală, descoperire a calităților și creativității proprii. Sunt coach și mentor Innerwise.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: