Te invit să afli mai multe despre pasiunea mea … Innerwise

Innerwise nu este numai o metodă cu care lucrez ca terapeută naturistă, este și o filozofie, un fel de a fi, de a gândi și de a trăi.

Din totdeauna m-au pasionat întrebările filozofice despre viață, despre sensul ei, să descopăr posibilitățile mele de a mă simți liberă, independentă, sănătoasă și mulțumită. Prin caracterul meu rebel nu am putut accepta situații în care nu mă simțeam liberă și am spart granițe, ziduri, tot ceea ce încerca să mă limiteze.

Întâi am lucrat ca asistentă medicală în România și în Germania, unde am devenit terapeut naturist, având cabinet propiu și am învățat multe metode ale medicinii alternative. Homeopatie, terapie cranio-sacrală, terapia de corp Sanjo, fitoterapie, terapia colon-hydro, osteopatie viscerală etc. Acum câțiva ani am descoperit, s-au mai bine zis Innerwise m-a găsit. Cu ajutorul ei nu numai că am primit răspunsuri la multe întrebări care se adunaseră în peste 25 de ani de zile de muncă cu oamenii și bolile lor, ci am avut și rezolvarea, soluția, modalitatea de a susține pacienții eficient și repede în procesele lor de vindecare.

Și aceste soluții, posibilități de vindecare nu au fost numai pentru ceilalți, ci am început cu mine. Am ieșit din starea de victimă, din sentimentul că soarta hotărăște, iar acum conștientizez ce am de făcut, în concordanță cu planul sufletului și-mi împlinesc menirea. Mă aflu într-un dialog continuu cu subconștientul meu, cu corpul, cu inima mea. Trăiesc cu înțelepciunea mea interioară și folosesc graficele și instrumentele metodei Innerwise.

Îi mulțumesc celui care a dezvoltat această metodă, medicul, autorul și filozoful Uwe Albrecht. Îi sunt recunoscătoare pentru idei, inspirație, exemplu pe care îl oferă. Un om integru, fantastic de creativ, cu picioarele pe pământ, care menține acest sistem de 25 de ani curat, fără dependențe și departe de mediul ezoteric.

Activitatea mea în Stuttgart, în cabinetul propriu ca mentor și Coach Innerwise îmi aduce multă bucurie, iar munca s-a transformat într-o sursă de energie și satisfacție. Cu fiecare Coaching și curs pe care îl organizez descopăr și mai învăț ceva nou. Nu există rutină, reguli fixe, este ca o provocare de a te dezvolta și descoperi permanent. De aceea m-am hotărât să traduc materialele, sistemele de cărticele, graficele innerwise în limba română și să țin cursuri pentru toți cei interesați de această metodă și în România, nu numai în Germania.

Într-adevăr sunt la ora actuală foarte multe metode ale medicinii alternative care au apărut și s-au răspândit. De ce ar fi Innerwise mai interesantă? Fiind clară, structurată și ușor de aplicat, se pot vedea rezultatele pozitive foarte rapid. Nu ai nevoie de ani de studiu, de nenumărate cursuri și calificări. Poți să o folosești numai pentru tine și familia ta, iar dacă îți dorești mai mult o poți folosi pentru a deveni Coach Innerwise.

Cursul de bază Innerwise durează două zile și este suficient ca să înțelegi ideile de bază și să înveți să folosești farmacia mică vindecătoare, testul lungimii brațelor și să-ți reactiveze intuița și percepția.

Dacă devii curios si te pasionează să înveți și mai mult urmează al doilea curs, Diagnosticare Intuitivă (patru zile) și al treilea curs Vindecarea Intuitivă (cinci zile). După ce ai absolvit aceste trei cursuri esti Coach Innerwise si te poți afișa oficial pe pagina de internet Innerwise.

Cursurile nu sunt numai informative, ci îți oferă posibilitatea pe de-o parte să-ți exersezi perceperea, ca să prinzi din ce in ce mai multă încredere în intuiția ta și pe de altă parte să lucrezi cu fațetele ființei tale care au nevoie de clarificare și vindecare.

Publicat de ancahajdu

Sunt o femeie veselă, activă, care iubește muzica, culorile, natura, animalele și interacțiunea sinceră, caldă cu oamenii. Descoperindu-mă, redefinindu-mă din esența profundă a ființei mele și valorificând experiențele a cincizeci de ani de viață, însoțesc și alți oameni în procesele lor de dezvoltare personală, descoperire a calităților și creativității proprii. Sunt coach și mentor Innerwise.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: